Üzletünk címe: 1191 Budapest Kossuth tér 23-24.  //  Telefonszámunk: 06-1-790-06-01

Belépés
Regisztráció


POINT csapszűrő

point.csap.01
point.csap.02
18.750 Ft
Hűségpont érték: 188

raktaron7  Készlet infó:

   Nincs készleten

*Elérhetőség:
Rendelés alatt, a beszállítás ideje bizonytalan!
Leírás

Ez a csapszűrő praktikus és költségtakarékos megoldás a helyi vízszűrésre, ráadásul hatékonyan lép fel a vízkő ellen is. A szűrés során a csapvíz jellegzetes klóros íze nyomtalanul eltűnik, és helyette finom ízű, könnyen iható vizet kapunk.

A POINT csapszűrő hosszútávon is kiválóan távolítja el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magában gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja.

A csapszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését.

A technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA).

A csapszűrőben a KDF-55 mellett egy kálciumszulfit réteg is található a szűrőhatás növelése érdekében. A KDF alapú eljárás magasabb hőmérsékletű víz esetén is hatékonyan működik.

A KDF alapú csapszűrők mára már elterjedtek a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten. A csapszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön otthonában is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett fém csatlakozó idomok is (tömítésekkel).

A POINT csapszűrő komponensei:

A KDF 55

A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent.

A KDF-55 réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre.

Tehát a KDF-55 az aktív klórt nem magában gyűjti (ha ez így lenne, igen hamar eltömődne a szűrő!), hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja.

A KDF-55 réteg akadályozza a baktériumok, algák, gombák elszaporodását is, mert a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.

A kálciumszulfit

Megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá.
Meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását.
Megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat.
A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére.

Biokerámiás, energetizáló egység:

A kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt, és az így nyert víz a természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja.

Az AIFIR bioenergia sugarak a vízkezelés legújabb generációját foglalják magukba. A tiszta víz átfolyik a biokerámiás energetizáló egységen, amely nagy hatású infravörös sugarakat bocsát ki, ezzel nagyon pozitív hatást gyakorolva az ember egészségére!

* szabályozza a véráramlást az erekben
* újraaktiválja az életenergiát a testben
* emeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert
* lassítja az öregedés előrehaladását és növeli az élettartamot
* eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből
* normalizálja a vér koleszterinszintjét

A POINT csapszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 2 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!

A csapszűrőben a betétetet 10000 liter víz szűrése után kell cserélni.
A készlet tartalmaz egy plusz szűrőbetétet is, így 20000 liter víz tisztítása lehetséges a készlettel!

A csere szűrőkészlet ára bruttó 9000 ft. mely 2 db szűrőt tartalmaz! >>>

Csatlakozási méret: 1/2" M24

Vélemények

Vélemény írásához Bejelentkezés vagy regisztráció szükséges!

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Házhoz szállítás, információk

 

A csomagok kézbesítését az MPL futárszolgálat végzi, munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, érdemes olyan címet megadnia (munkahely, szomszéd), ahol ebben az időszakban valaki át tudja venni a csomagot. A kézbesítés megkezdéséről a futárszolgálat email-t küld. A futárszolgálat, ha az első kézbesítési kísérlet nem jár sikerrel, abban az esetben másnap ismét megkísérli kézbesíteni a csomagot.

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni, amennyiben utánvéttel adta le a rendelést. A fizetés történhet készpénzben, vagy bankártyával is. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás díjszabása

A webáruházban 15 000 forint vásárlás felett a kiszállítás díjtalan.

15 000 forint vásárlás alatt, a szállítási díj 1 370 forint. 
 

Személyes átvétel helyszine:

Víztisztító szaküzlet
1191 Bp. Kossuth tér 23-24

Nyitva tartás:

Hétfő Zárva
Kedd 8 - 16
Szerda 8 - 16
Csütörtök 8 - 16
Péntek 8 - 16
Szombat 8 - 13
Vasárnap Zárva

Utoljára megtekintett termékek