Üzletünk címe: 1191 Budapest Kossuth tér 23-24.  //  Telefonszámunk: 06-1-790-06-01

Belépés
Regisztráció


Vízszűrők

Csomagok, Szettek

Víztisztító, vízszűrő használatának fontossága.


A csapvíz jellegzetes klóros íze miatt az embernek szinte örökre elmegy a kedve a vízivástól. De akkor mit igyunk helyette?

A megfelelő folyadékbevitel szinte a legfontosabb tényező a szervezetünk számára. Ha nem iszunk eleget, az kihat az emésztésre, a vérkeringésre, az agyműködésre, az anyagcserére, s ezen kívül ez a fejfájás vagy a migrén egyik leggyakoribb kiváltó oka is. Fontos tehát, hogy szervezetünk nap mint nap elegendő folyadékhoz jusson.

Két leggyakoribb megoldás

 1. Forralás
 2. Csapvíz helyett palackozott víz


Miért nem elegendő a forralás?

Forralás után elpusztulnak ugyan a vízben levő baktériumok, de a forralással nem semmisül meg minden olyan szennyeződés, ami káros az emberi szervezet számára. Ilyen például: vírusok, vegyi anyagok, hormonkészítmények, gombák. Így azok még a főzés után is ott éktelenkednek az ételeinkben.

Mi vár arra, aki a palackozott víz mellett dönt?

 1. Nem kevés kiadás havonta
  A palackozott víz az egyik legdrágább alternatíva a vízfogyasztásra, hiszen lényegesen költségesebb, mint az otthonunkból folyó csapvíz. Ez dupla hátrány, mert emiatt hajlamosak vagyunk jóval kevesebbet venni és inni belőle, mint amennyit naponta fogyasztani kéne.
 2. Cipekedés
  Aki a palackozott víz mellett teszi le a voksát, a cipekedésre biztosan számíthat. A legtöbben egy-két heti mennyiséget vásárolnak egyszerre, ezt nem kevés fáradság hazautaztatni, különösen akkor, ha még emeletre is fel kell hordani.
 3. Tárolás
  A palackozott vizek tárolása kezdetben nem tűnik nagy kunsztnak. De telik múlik az idő, és egyre idegesítőbb a zsugorcsomagok kerülgetése a konyhában, vagy éppen az, hogy már megint sok helyet foglal el a tárolóban, spájzban, garázsban, stb.
 4. Palackok gyűjtögetése, újabb tárolás
  Az elfogyasztott ásványvizek PET palackjával általában nem egyesével szoktuk kiszaladgálni szelektív hulladék gyűjtőhöz, így azok tárolásáról is gondoskodni kell. Nem könnyű feladat, főleg, ha gyarapodik a család és egyre csak fogynak az erre alkalmas helyek.
 5. Fuvar a szelektív hulladékgyűjtőbe: újabb cipekedés
  Az utolsó fázis - amikor végleg megszabadulhatunk a palackoktól – nem szokott a legkedveltebb feladatok közé tartozni. Újabb cipekedés vár ránk, bár itt már nem kilók bosszantanak, hanem inkább nyűg és macera az egész.


Mi a teendő, ha jó minőségű tiszta vizet akar inni az otthonában?

Ha jó minőségű, finom vizet szeretne inni a csapból, ráadásul cipekedés, plusz költségek és macera nélkül, akkor a legjobb megoldás víztisztító berendezés vagy vízszűrő használata.

5 mindent eldöntő érv víztisztító vásárlás mellett

 1. Takarékos
  A víztisztító, vízszűrő által kezelt víz jóval olcsóbb, mint a palackozott víz, legyen az bármilyen olcsó, alacsony ásványi anyag tartalmú víz is.
 2. Cipekedés és tárolásmentes
  A víztisztító által tisztított víz helyben van, nem kell a hazaszállításáért minden egyes alkalommal megküzdeni, tárolása problémamentes.
 3. Kényelmes
  A kristálytiszta és finom ivóvízért nem kell kilométereket megtenni, hiszen saját otthonunkban folyik, és mindennap élvezhető nem csak az íze, hanem a jótékony hatása is.
 4. Minőségi
  A víztisztító a csapvízből prémium minőségi tiszta vizet állít elő, amit a szervezetünk rövid idő után meg fog hálálni. A jó minőségű víztisztító nem csak tiszta, hanem klóros mellékíztől, és egyéb szagoktól mentes, lágy és selymes innivalót készít.
 5. Egészséges
  A víztisztító által megszűrt víz finom, itatja magát, így nem okoz gondot napi 2 litert meginni belőle. Nem csak az emberi szervezet rajong az éltető vízért, hanem a növények is. A víztisztító által szűrt víztől a lakás növényei is új életre kelnek.

Igen ám, de melyik víztisztító vagy vízszűrő készüléket válasszam?

 

A vízszűrő, víztisztító berendezések többféle árkategóriában, teljesítményben és kivitelben kaphatók, így nincs olyan pénztárca vagy életkörülmény, ami hátráltatná a víztisztító vagy vízszűrő készülék beszerzését.

Lehet, hogy már régóta szeretne egy víztisztító vízszűrő berendezést, de még nem sikerült választania? Vagy csak most ismerkedik a vízszűrő és víztisztító világgal? Akkor a kiválasztási segédletünk Önnek szól! >>>