Üzletünk címe: 1191 Budapest Kossuth tér 23-24.  //  Telefonszámunk: 06-1-790-06-01

Belépés
Regisztráció


Garancia

 

Az Éltető sziget Kft. az ön által vásárolt termékekre a 151/2003 (IX. 22.) számú kormányrendeletben meghatározott 12 hónap időtartamra jótállást vállal. A gyártó által vállalt kedvezőbb jótállási időt a termék neve mellett feltüntetjük. Ebben az esetben a gyártó által vállalt jótállási idő érvényes.


Jótállás érvényesítése:

* Számla és a jótállási jegy felmutatása. Amennyiben a termékhez egyedi, a gyártó által kiadott jótállási jegy tartozott, kérjük annak felmutatását is.
* Sértetlen termék
* Amennyiben a termék rendelkezik egyedi, azonosító címkével, annak olvasható, sérülésmentes megléte.


Általános jótállási feltételek:

* A 3 munkanapon belül meghibásodott terméket, az Éltető sziget Kft. azonnal cseréli, ha ugyanaz a típus raktárában rendelkezésre áll. Ha a raktárkészlet ezt nem teszi lehetővé, akkor a vásárló kívánságának megfelelően az Éltető sziget Kft. a visszaszolgáltatott terméket, értékegyeztetéssel másik típusra cseréli, vagy a vételárat visszafizeti. A vételár visszafizetésének feltétele a sértetlen termék és a termék valamennyi tartozéka.
* A jótállás érvényesítésének helye: Éltető sziget Kft. 1191 Bp. Kossuth tér 23-24 szám alatti üzlete.
* Az Éltető sziget Kft. gondoskodik a javításra leadott, meghibásodott termékek garanciális javításáról.
* A garanciális javítás időtartamával a termékre adott garancia ideje meghosszabbodik.


Jótállás nem vonatkozik:

* A termékkel átadott fogyó-, és segédanyagokra.
* A gyártó által előírt rendszeres karbantartások elmulasztásából és a normál elhasználódásnak tulajdonítható, vagy üzemszerű kopásból keletkezett meghibásodások, valamint a szakszerűtlen beavatkozásból eredő meghibásodások, javítások és alkatrészcserékre.
* A nem eredeti, vagy a gyártó által nem jóváhagyott segéd-anyagok és kellékek használata miatt bekövetkezett meghibásodásokra.
* A használati utasítás be nem tartásából, továbbá a nem rendeltetésszerű használatból.
* Az erőszakos beavatkozásból, elemi csapásból, helytelen szállításból vagy raktározásból adódó törésekre, és meghibásodásokra.

 

A szabálytalanul kiállított jótállási jegy vagy a jegyen történő bármilyen javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

 

Amennyiben a megjavított terméket 6 hónapig nem veszik át, abban az esetben a 16/2202. (IV. 10.) rendelet előírásai szerint a készüléket értékesítjük!

Utoljára megtekintett termékek