Üzletünk címe: 1191 Budapest Kossuth tér 23-24.  //  Telefonszámunk: 06-1-790-06-01

Belépés
Regisztráció


Mi a teendő, ha jó minőségű tiszta vizet akar inni az otthonában?

A csapvíz jellegzetes klóros íze miatt az embernek szinte örökre elmegy a kedve a vízivástól. De akkor mit igyunk helyette?

A megfelelő folyadékbevitel szinte a legfontosabb tényező a szervezetünk számára. Ha nem iszunk eleget, az kihat az emésztésre, a vérkeringésre, az agyműködésre, az anyagcserére, s ezen kívül ez a fejfájás vagy a migrén egyik leggyakoribb kiváltó oka is. Fontos tehát, hogy szervezetünk nap mint nap elegendő folyadékhoz jusson.

Bemutató videó

Két leggyakoribb megoldás

 1. Forralás
 2. Csapvíz helyett palackozott víz

Miért nem elegendő a forralás?

Forralás után elpusztulnak ugyan a vízben levő baktériumok, de a forralással nem semmisül meg minden olyan szennyeződés, ami káros az emberi szervezet számára. Ilyen például: vírusok, vegyi anyagok, hormonkészítmények, gombák. Így azok még a főzés után is ott éktelenkednek az ételeinkben.

Mi vár arra, aki a palackozott víz mellett dönt?

 1. Nem kevés kiadás havonta
  A palackozott víz az egyik legdrágább alternatíva a vízfogyasztásra, hiszen lényegesen költségesebb, mint az otthonunkból folyó csapvíz. Ez dupla hátrány, mert emiatt hajlamosak vagyunk jóval kevesebbet venni és inni belőle, mint amennyit naponta fogyasztani kéne.
 2. Cipekedés
  Aki a palackozott víz mellett teszi le a voksát, a cipekedésre biztosan számíthat. A legtöbben egy-két heti mennyiséget vásárolnak egyszerre, ezt nem kevés fáradság hazautaztatni, különösen akkor, ha még emeletre is fel kell hordani.
 3. Tárolás
  A palackozott vizek tárolása kezdetben nem tűnik nagy kunsztnak. De telik múlik az idő, és egyre idegesítőbb a zsugorcsomagok kerülgetése a konyhában, vagy éppen az, hogy már megint sok helyet foglal el a tárolóban, spájzban, garázsban, stb.
 4. Palackok gyűjtögetése, újabb tárolás
  Az elfogyasztott ásványvizek PET palackjával általában nem egyesével szoktuk kiszaladgálni szelektív hulladék gyűjtőhöz, így azok tárolásáról is gondoskodni kell. Nem könnyű feladat, főleg, ha gyarapodik a család és egyre csak fogynak az erre alkalmas helyek.
 5. Fuvar a szelektív hulladékgyűjtőbe: újabb cipekedés
  Az utolsó fázis - amikor végleg megszabadulhatunk a palackoktól – nem szokott a legkedveltebb feladatok közé tartozni. Újabb cipekedés vár ránk, bár itt már nem kilók bosszantanak, hanem inkább nyűg és macera az egész.

Mi a teendő, ha jó minőségű tiszta vizet akar inni az otthonában?

Ha jó minőségű, finom vizet szeretne inni a csapból, ráadásul cipekedés, plusz költségek és macera nélkül, akkor a legjobb megoldás víztisztító berendezés vagy vízszűrő használata.

5 mindent eldöntő érv víztisztító vásárlás mellett

 1. Takarékos
  A víztisztító, vízszűrő által kezelt víz jóval olcsóbb, mint a palackozott víz, legyen az bármilyen olcsó, alacsony ásványi anyag tartalmú víz is.
 2. Cipekedés és tárolásmentes
  A víztisztító által tisztított víz helyben van, nem kell a hazaszállításáért minden egyes alkalommal megküzdeni, tárolása problémamentes.
 3. Kényelmes
  A kristálytiszta és finom ivóvízért nem kell kilométereket megtenni, hiszen saját otthonunkban folyik, és mindennap élvezhető nem csak az íze, hanem a jótékony hatása is.
 4. Minőségi
  A víztisztító a csapvízből prémium minőségi tiszta vizet állít elő, amit a szervezetünk rövid idő után meg fog hálálni. A jó minőségű víztisztító nem csak tiszta, hanem klóros mellékíztől, és egyéb szagoktól mentes, lágy és selymes innivalót készít.
 5. Egészséges
  A víztisztító által megszűrt víz finom, itatja magát, így nem okoz gondot napi 2 litert meginni belőle. Nem csak az emberi szervezet rajong az éltető vízért, hanem a növények is. A víztisztító által szűrt víztől a lakás növényei is új életre kelnek.

Igen ám, de melyik víztisztító vagy vízszűrő készüléket válasszam?

A vízszűrő, víztisztító berendezések többféle árkategóriában, teljesítményben és kivitelben kaphatók, így nincs olyan pénztárca vagy életkörülmény, ami hátráltatná a víztisztító vagy vízszűrő készülék beszerzését.

Lehet, hogy már régóta szeretne egy víztisztító vízszűrő berendezést, de még nem sikerült választania? Vagy csak most ismerkedik a vízszűrő és víztisztító világgal? Akkor a kiválasztási segédletünk Önnek szól! >>>